Den klassiske porcelæns vase CARVE designet af PIECE of DENMARK er håndlavet på eget værksted. Navnet CARVE er inspireret af vasens dybe udskæringer. Vasen er skulpturel og har et stilrent og stærkt grafisk udtryk. Udskæringerne og stofligheden leger med lys og skygge.
Porcelæns vase CARVE designet af PIECE of DENMARK er et limited edition produkt, hvis gode håndværk og særlige udtryk fremhæves af den rå porcelæn udvendig.

CARVE er et limited edition produkt, hvis gode håndværk og særlige udtryk fremhæves af den rå porcelæn udvendig og den blanke glasur på indersiden.

porcelæns vase CARVE designet af PIECE of DENMARK kan regøres i opvaskemaskine. CARVE designet findes i to størrelser. CARVE C16 H 19 cm / D 16 cm og CARVE C11 H 19 cm / D 11 cm

Den klassiske porcelæns vase CARVE designet af PIECE of DENMARK

Bag PIECE of DENMARK står arkitekt Dorte Kjettrup. Hendes designs bevæger sig i grænselandet mellem design og det skulpturelle, og mange oplever, at produkternes udtryk gør indtryk. Glæden ved godt håndværk såvel som fokus på de gode materialer og detaljer skinner tydeligt igennem og resulterer i produkter i særklasse.

Tanken bag vores designs er at skabe produkter, som er karakteriseret af en kompromisløs tilgang til kvalitet, håndværk og æstetik. “Jeg tror på, at vi som mennesker har brug for at omgive os med produkter, som ikke blot er modefænomener, men som også er langtidsholdbare og kan skabe glæde i generationer.”

Jeg arbejder med skandinaviske materialer som porcelæn, træ og glas, og på sigt vil andre materialer også blive en del af vores univers. Vi bruger lang tid på at udvikle vores designs, fordi vi insisterer på, at både håndværket og udtrykket skal være i særklasse.