Den klassiske porcelæns vase GUBEL designet af PIECE of DENMARK er 100 % håndlavet på eget værksted. Ideen bag GUBEL har været at skabe et produkt med dobbeltværdi : en vase, som på samme tid er en skulptur i sig selv. Inspirationen til navnet GUBEL har vi fået fra havets fine gopler som er svævende, dragende og magiske.

GUBEL er et limited edition produkt, hvis gode håndværk og særlige udtryk fremhæves af den rå porcelæn udvendig og den blanke glasur på indersiden.

Porcelæns vase GUBEL designet af PIECE of DENMARK  kan regøres i opvaskemaskine. GUBEL designet findes i to størrelser. GUBEL G18 H 16 cm / D 18 cm og GUBEL G14 H 7 cm / D 14 cm

Den klassiske porcelæns vase GUBEL designet af PIECE of DENMARK

Bag PIECE of DENMARK står arkitekt Dorte Kjettrup. Hendes designs bevæger sig i grænselandet mellem design og det skulpturelle, og mange oplever, at produkternes udtryk gør indtryk. Glæden ved godt håndværk såvel som fokus på de gode materialer og detaljer skinner tydeligt igennem og resulterer i produkter i særklasse.

Tanken bag vores designs er at skabe produkter, som er karakteriseret af en kompromisløs tilgang til kvalitet, håndværk og æstetik. “Jeg tror på, at vi som mennesker har brug for at omgive os med produkter, som ikke blot er modefænomener, men som også er langtidsholdbare og kan skabe glæde i generationer.”

Jeg arbejder med skandinaviske materialer som porcelæn, træ og glas, og på sigt vil andre materialer også blive en del af vores univers. Jeg bruger lang tid på at udvikle mine designs, fordi jeg insisterer på, at både håndværket og udtrykket skal være i særklasse.

Porcelæns vase GUBEL designet af PIECE of DENMARK vandt i 2016 Bedst design adward.