DIVIDE ask fad er designet af PIECE of DENMARK og det er forarbejdet på et mindre snedkeri i Danmark.

Det naturlige ask har en spændende opdeling af træfladen, der åbner sig på en ny og inviterende måde.  Asketræets årer og forskellighed gør hvert produkt unikt.
Idéen med produktet DIVIDE har været at bryde de naturlige årlige ringe ved at opdele overfladen i lag og dermed bryde den ellers kompakte træoverflade.

PIECE of DENMARK har designet fadet i to størrelser og er fremstillet i natur ask og sort bejdset ask. DIVIDE fadet er designet af PIECE of DENMARK tåler ikke opvaskemaskine eller iblødsætning.

DIVIDE D36 H 4 cm / D 36 cm og DIVIDE D26 H 6 cm / D 26 cm.

DIVIDE asketræ fad er designet af PIECE of DENMARK

Bag PIECE of DENMARK står arkitekt Dorte Kjettrup. Hendes designs bevæger sig i grænselandet mellem design og det skulpturelle, og mange oplever, at produkternes udtryk gør indtryk. Glæden ved godt håndværk såvel som fokus på de gode materialer og detaljer skinner tydeligt igennem og resulterer i produkter i særklasse.

Tanken bag vores designs er at skabe produkter, som er karakteriseret af en kompromisløs tilgang til kvalitet, håndværk og æstetik. “Jeg tror på, at vi som mennesker har brug for at omgive os med produkter, som ikke blot er modefænomener, men som også er langtidsholdbare og kan skabe glæde i generationer.”

Jeg arbejder med skandinaviske materialer som porcelæn, træ og glas, og på sigt vil andre materialer også blive en del af vores univers. Vi bruger lang tid på at udvikle vores designs, fordi vi insisterer på, at både håndværket og udtrykket skal være i særklasse.