Den klassiske UFO DECO er en elegant og spændende skulptur til bord og væg, designet af PIECE of DENMARK. En udsmykning der pirrer til sanserne, på grund af den svævende form der understøttes af den runde ”form i form”, og de skyggefulde effekter udskæringen i midten giver. UFO DECO skifter udtryk hver gang den drejes en smule.

UFO DECO er forarbejdet i to træsorter og fremstillet i Danmark. Det smukke mørke Wengé træ, som har sit helt eget liv og stærke udtryk, samt det mere velkendte gyldne egetræ.

UFO DECO designet findes i 2 træsorter, det mørke Wengé træ og det gyldne egetræ.

H 4,5 cm  – D 19cm

Den klassiske UFO DECO designet af PIECE of DENMARK

Bag PIECE of DENMARK står arkitekt Dorte Kjettrup. Hendes designs bevæger sig i grænselandet mellem design og det skulpturelle, og mange oplever, at produkternes udtryk gør indtryk. Glæden ved godt håndværk såvel som fokus på de gode materialer og detaljer skinner tydeligt igennem og resulterer i produkter i særklasse.

Tanken bag vores designs er at skabe produkter, som er karakteriseret af en kompromisløs tilgang til kvalitet, håndværk og æstetik. “Jeg tror på, at vi som mennesker har brug for at omgive os med produkter, som ikke blot er modefænomener, men som også er langtidsholdbare og kan skabe glæde i generationer.”

Jeg arbejder med skandinaviske materialer som porcelæn, træ og glas, og på sigt vil andre materialer også blive en del af vores univers. Vi bruger lang tid på at udvikle vores designs, fordi vi insisterer på, at både håndværket og udtrykket skal være i særklasse.

Den klassiske UFO DECO er designet af PIECE of DENMARK. Skulpturen er fremstillet i Danmark i 2 træsorter, det mørke Wengé træ og det gyldne egetræ.