UFO LIGHT er designet af PIECE of DENMARK og er produceret på et lille snedkerværksted i Danmark.

Den svævende UFO form, det varme træ, og den klassiske gyldne rene messing giver produktet et stærkt insisterende skulpturelt udtryk. UFO LIGHT kan vendes og får dermed to forskellige højder og udtryk.

Lysestagen UFO LIGHT er forarbejdet i to træsorter. Det smukke mørke Wengé træ, der er kendetegnet med sine karakteristiske åretegninger, samt det mere velkendte gyldne egetræ. Lyseholderen i midten er forarbejdet i ren massiv messing i Danmark.

Stearinrester fjernes let ved at overhælde stagen nænsomt med kogende vand. Egner sig IKKE til maskinvask.

UFO LIGHT designet findes i 2 træsorter, det mørke Wengé træ og det gyldne egetræ.

H 4,5 cm  – D 19cm

UFO LIGHT lysestagen designet af PIECE of DENMARK

Bag PIECE of DENMARK står arkitekt Dorte Kjettrup. Hendes designs bevæger sig i grænselandet mellem design og det skulpturelle, og mange oplever, at produkternes udtryk gør indtryk. Glæden ved godt håndværk såvel som fokus på de gode materialer og detaljer skinner tydeligt igennem og resulterer i produkter i særklasse.

Tanken bag vores designs er at skabe produkter, som er karakteriseret af en kompromisløs tilgang til kvalitet, håndværk og æstetik. “Jeg tror på, at vi som mennesker har brug for at omgive os med produkter, som ikke blot er modefænomener, men som også er langtidsholdbare og kan skabe glæde i generationer.”

Jeg arbejder med skandinaviske materialer som porcelæn, træ og glas, og på sigt vil andre materialer også blive en del af vores univers. Jeg bruger lang tid på at udvikle mine designs, fordi jeg insisterer på, at både håndværket og udtrykket skal være i særklasse.

UFO DECO designet af PIECE of DENMARK findes i 2 træsorter, det mørke Wengé træ og det gyldne egetræ.