Den klassiske messing lysestage CONIC er designet af PIECE of DENMARK. Lysestagen er forarbejdet i ren massiv messing og fremstillet i Danmark.

CONIC lysestagen taler et minimalistisk formsprog og den klassiske kegleform giver et elegant udtryk. Afstanden mellem lys og messing er en detalje der giver en lethed og elegance.

CONIC lysestagen er et tidsløst design der passer ind i mange sammenhænge og kan stå smukt i grupper eller enkelt hver for sig selv.

Messing lysestagen CONIC designet af PIECE of DENMARK er forarbejdet i ren massiv messing. Da lysestagerne er i 100 % messing gør det dem nemmere at rengøre og øger produktets holdbarhed væsentligt. Rengøres med kogende vand og poleres med pudsemiddel til messing. Stearinrester fjernes let ved at overhælde stagen nænsomt med kogende vand. Egner sig IKKE til maskinvask.

CONIC designet findes i 4 størrelser . CONIC H 7 cm / 6 cm / 5 cm / 4 cm  – D 3,5 cm

Den klassiske messing lysestagen CONIC designet af PIECE of DENMARK

Bag PIECE of DENMARK står arkitekt Dorte Kjettrup. Hendes designs bevæger sig i grænselandet mellem design og det skulpturelle, og mange oplever, at produkternes udtryk gør indtryk. Glæden ved godt håndværk såvel som fokus på de gode materialer og detaljer skinner tydeligt igennem og resulterer i produkter i særklasse.

Tanken bag vores designs er at skabe produkter, som er karakteriseret af en kompromisløs tilgang til kvalitet, håndværk og æstetik. “Jeg tror på, at vi som mennesker har brug for at omgive os med produkter, som ikke blot er modefænomener, men som også er langtidsholdbare og kan skabe glæde i generationer.”

Jeg arbejder med skandinaviske materialer som porcelæn, træ og glas, og på sigt vil andre materialer også blive en del af vores univers. Jeg bruger lang tid på at udvikle mine designs, fordi jeg insisterer på, at både håndværket og udtrykket skal være i særklasse.

Den klassiske messing lysestage CONIC  er designet af PIECE of DENMARK. Lysestagen er forarbejdet i 100 % ren massiv messing og lavet i Danmark.